Kooideken op maat

Kooideken op maat

DIRECT OP DE VACHT SLAPEN. Nooit meer koud of zwetend op het matras. Een kajuit vacht is een groot stuk van luxe in de jachtuitrusting. Aangenaam zachte onderdeken.

Prijs voor 800*1950mm.**

 

Leveringstijd ca. 10 werkdagen.

€ 0,00 *
 
 
 
 
 
 
 
 

Productinformatie "Kooideken op maat"

De kooideken van seaEQ is gemaakt van lamsvacht. Heerlijk om op te liggen. Geniet aan boord van een perfecte nachtrust. De vacht is ongeveer 3 cm dik en zorgt ervoor dat u niet gaat zweten of het ijskoud krijgt. Het dierlijke materiaal is op natuurlijke wijze gelooid. Daardoor werkt de kooideken van seaEQ als een airco op uw bed. Door het hoge eiwitgehalte in de wol van de lamsvacht zullen zich geen bacteriŽn, schimmels of mijten in deze deken nestelen.†

Wij raden u aan om DIRECT OP DE VACHT TE SLAPEN. Dan geniet u het meest van deze aangenaam zachte onderlaag en hoeft u ook nooit meer in een koude kooi te kruipen. De vacht reguleert meteen de temperatuur- en vochthuishouding. Zo wordt de kooi een plaats om helemaal uit te rusten.†

De kooideken van seaEQ is standaard †in drie verschillende maten verkrijgbaar.

U heeft de mogelijkheid om een kooideken op maat te bestellen. Graag sturen wij u een vrijblijvende offerte. Stuur ons een mail of bel ons voor meer informatie.

bijv. een kooideken 800*1950mm al voor 269,-

Eigenschappen:

  • Aangenaam zachte onderdeken.
  • Nooit meer koud of zwetend op de matras.
  • Op natuurlijke wijze gelooid.
  • Vraagt weinig onderhoud, is snel opgemaakt en eenvoudig te reinigen.

Materiaal:

De kooideken van seaEQ is gemaakt van zorgvuldig geselecteerde en op natuurlijke wijze gelooide lamsvachten die in een patchwork aan elkaar zijn genaaid. De onderzijde is voorzien van een vaste katoenen laag. Daarmee wordt voorkomen dat het leer over de matras schuurt. Zo blijven deken en matras in perfecte staat.

Made in Germany.

 

Klantenbeoordelingen voor "Kooideken op maat"

 
Na controle zal uw beoordeling vrijgeschakeld worden.

Beoordeling schrijven

 
 
 
 
 
 
 

De * gemarkeerde velden moeten verplicht worden ingevuld

 

Facebook-reacties

 
 
earliness 1 earliness 2 earliness 3
morning 1 morning 2 morning 3
day 1 day 2 day 3 day 4 day 5
evening 1 evening 2 evening 3
night 1 night 2 night 3